Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксер 1.3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боксер 1.3

Първо искам да поздравя всички фенове на Алфа, аз я имам едва от вчера, но съм изключително доволен. Въпросът ми е следния: Нормално ли е това тракане на двигателя? Старата ми кола беше Опел Корса 1.2 и беше супер тиха, а Алфата само като я запаля и имам чуството че е някаква 6-цилиндрова . Ако някой може да ме насочи към накакъв сервиз във Варна за един бърз преглед ще съм му много благодарен!

Първо добре дошъл
    "Тракане" е много относително понятие, трябва да се чуе.
    А иначе боксера си има характерен насечен звук, който не може да се сбърка и кара собствениците му да се влюбват в него и да не щат да чуят лоша дума

http://www.youtube.com/watch?v=Rf3A2ltNLrM
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Точно за този звук става въпрос. Помислих си, че нещо не е наред, но явно тези двигатели се отличават. Благодаря ти много!
      Все пак ако някой знае къде да отида във Варна да го прегледат ще съм му благодарен!

Comment

много е готин звука като имах боксер и базиках аверите ..... че "мели вещици"
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Re: Боксер 1.3

Ха честита ти птидобивка само да те радва а това със звука можеш спокоино да лъжеш че е 6 цилиндров
          Покажи ни някоя снимка да видим как изглежда
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Благодаря колеги! В момента нямам снимки, но като я пастирам ще направя няколко и ще ги пусна тук.

Comment

Първоначално публикувано от plaza
              Все пак ако някой знае къде да отида във Варна да го прегледат ще съм му благодарен!
              мини през този сервиз , за италианки е и му разбират момчетата има и магазин за части и масла
              ----------
              145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
              156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

Working...
              X